Iklan Berbayar

KEPADA YANG BERKENAAN

APA YANG TERTULIS MERUPAKAN PANDANGAN PERIBADI PENULIS. TIADA KAITAN DAN SANGKUT-PAUT DENGAN MANA-MANA PIHAK. JIKA TERDAPAT KESILAPAN DAN SALAH FAHAM, PENULIS DENGAN RASA RENDAH DIRI MEMOHON MAAF.
Anda mempunyai cerita yang menarik atau pendapat yang bernas yang anda ingin kongsikan? Emailkan sahaja cerita/pendapat anda ke eyeshield21xx@gmail.com.

Followers

Nuar bebas dari Tuduhan liwat.

Apa maksud seksualiti merdeka ni? Apa yang ingin dimerdekakan ni? aku kurang faham la. adakah Malaysia dah nak jadi negara yang mengamalkan seks bebas dah ke? Merdeka dari segala hubungan seks antara jantina? Eh..letak kat mana akal yang dianugerahkan?

Mesti pakcik nuar berahim suka sangat kalo apa yang diperjuangkan oleh seksualiti merdeka ni berjaya. Tentunya dia akan bebas dengan serta merta dari tuduhan meliwat. KOMPEM!!! Semuanya gara-gara seksualiti merdeka.

Jangan salahkan kerajaan dan jangan salahkan sesiapa. Silalah salahkan diri sendiri kerana kita sebok berpolitik sana berpolitik sini. Hal agama pun kita politikkan. Sepatutnya politik di belakang agama Islam. Bukannya Islam itu perlu menurut dibelakang politik.

Apa dah nak jadi dengan manusia sekarang? Dah takdak akai kah?

3 comments :: Nuar bebas dari Tuduhan liwat.

 1. macam2 skrg..

 2. Salam Sejahtera Tuan/Puan,

  Kami di Satu Sekolah Untuk Semua (SSS) amat berbangga dan berterima kasih di atas sokongan Tuan/Puan.

  Kami percaya bahawa sokongan Tuan/Puan masih lagi berterusan walaupun kami dapati laman citra Tuan/Puan tidak lagi memaparkan logo SSS sebagai tanda sokongan. Walaupun begitu, kami ingin menyampaikan ucapan terima kasih di atas sokongan Tuan/Puan selama ini.

  Kami sedang mengemaskinikan senarai e-Patriot kami dan amat berharap sekiranya Tuan/Puan dapat menghubungi kami melalui emel ataupun meninggalkan catatan di laman SSS (halaman e-Patriot), secepat mungkin, sekiranya maklumat kami ini tersilap ataupun Tuan/Puan memaparkan semula logo SSS di laman citra Tuan/Puan.

  Sekian, terima kasih.

  emel kami : satusekolah@gmail.com

  laman web kami : http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com

  "SATU BAHASA, SATU BANGSA, SATU NEGARA"

  Admin SSS

Post a Comment

ADA AKAL KAN? JADI KOMENLAH DENGAN MENGGUNAKAN AKAL. BUKAN KOMEN DARI KEPALA LUTUT. SEKIAN...

Hosting Murah dan Stable

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET