Iklan Berbayar

KEPADA YANG BERKENAAN

APA YANG TERTULIS MERUPAKAN PANDANGAN PERIBADI PENULIS. TIADA KAITAN DAN SANGKUT-PAUT DENGAN MANA-MANA PIHAK. JIKA TERDAPAT KESILAPAN DAN SALAH FAHAM, PENULIS DENGAN RASA RENDAH DIRI MEMOHON MAAF.
Anda mempunyai cerita yang menarik atau pendapat yang bernas yang anda ingin kongsikan? Emailkan sahaja cerita/pendapat anda ke eyeshield21xx@gmail.com.

Followers

GEMPAR!! Kamen Rider Hibiki dihadapkan ke Mahkamah.

Assalamualaikum dan selamat hari Malaysia

Masih ingatkah anda kisah JPM diserang oleh seorang lelaki dan seorang wanita bersenjatakan pedang samurai? Kenalkah anda semua akan wanita ini? Mereka adalah orang yang sama.Apa yang lebih menggemparkan berkenaan wanita ini adalah, ternyata beliau merupakan seorang yang cintakan keamanan dan untuk mencapai tahap keamanan yang diinginkan sehingga membawa beliau ke JPM bersama dengan pedang samurai di tangan dan "mengamuk" tak tentu pasal.

Dan identiti beliau yang sebenarnya adalah...


Dan berikut adalah motor yang sentiasa sinonim dengan watak setiap kamen rider tetapi terlebih eksklusif apabila turut bersama dengan pemandu.Kamen Rider Hibiki kini menetap di Malaysia setelah Jepun dilanda pelbagai bencana alam.


Berbeza pula dengan artikel ini, Presiden PERKASA mengatakan PAKATAN adalah seperti angan-angan mat jenin. Bagi penulis pula, mat jenin itu adalah seorang bekas banduan iaitu Anwar Ibrahim.

Klik LIKE jika anda meminati.

0 comments :: GEMPAR!! Kamen Rider Hibiki dihadapkan ke Mahkamah.

Post a Comment

ADA AKAL KAN? JADI KOMENLAH DENGAN MENGGUNAKAN AKAL. BUKAN KOMEN DARI KEPALA LUTUT. SEKIAN...

Hosting Murah dan Stable

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET