Iklan Berbayar

KEPADA YANG BERKENAAN

APA YANG TERTULIS MERUPAKAN PANDANGAN PERIBADI PENULIS. TIADA KAITAN DAN SANGKUT-PAUT DENGAN MANA-MANA PIHAK. JIKA TERDAPAT KESILAPAN DAN SALAH FAHAM, PENULIS DENGAN RASA RENDAH DIRI MEMOHON MAAF.
Anda mempunyai cerita yang menarik atau pendapat yang bernas yang anda ingin kongsikan? Emailkan sahaja cerita/pendapat anda ke eyeshield21xx@gmail.com.

Followers

Abdul Kadir Syiekh Fazdil mendengar Suara ALLAH??Benarkah seperti apa yang didakwa oleh Abdul Kadir Syeikh Fadzir bahawa beliau telah mendengar suara ALLAH S.W.T ? Apa yang pasti, penyokong pembangkang tanpa mempersoalkan kesahihan adakah benar itu suara ALLAH akan terus mempercayai kata-kata Abdul Kadir tanpa sidikit rasa was-was.

Telah banyak diceritakan kisah-kisah ilmuan dan ahli-ali ibadah terdahulu yang menyatakan bahawa telah mendengar suara Allah yang meminta mereka melakukan sesuatu yang akhirnya telah membawa mereka kepada kesesatan. Kerana suara tersebut hanyalah suara dakyah dan hasutan dari Syaitan yang dilaknat oleh Allah. Itu adalah kesesatan yang nyata.

Marilah sama-sam kita berdoa agak kita tidak terjebak di dalam golongan yang sesat. Klik LIKE dan SHARE jika anda meminati.

0 comments :: Abdul Kadir Syiekh Fazdil mendengar Suara ALLAH??

Post a Comment

ADA AKAL KAN? JADI KOMENLAH DENGAN MENGGUNAKAN AKAL. BUKAN KOMEN DARI KEPALA LUTUT. SEKIAN...

Hosting Murah dan Stable

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET