Iklan Berbayar

KEPADA YANG BERKENAAN

APA YANG TERTULIS MERUPAKAN PANDANGAN PERIBADI PENULIS. TIADA KAITAN DAN SANGKUT-PAUT DENGAN MANA-MANA PIHAK. JIKA TERDAPAT KESILAPAN DAN SALAH FAHAM, PENULIS DENGAN RASA RENDAH DIRI MEMOHON MAAF.
Anda mempunyai cerita yang menarik atau pendapat yang bernas yang anda ingin kongsikan? Emailkan sahaja cerita/pendapat anda ke eyeshield21xx@gmail.com.

Followers

Google+

folower ratusan ribuan tapi......??????????podahhhh!!!!!

Salam semua blogger....


Kerja aku kerja jalan-jalan je. Cukup bulan dapat gaji + elaun kerja jenjalan. Tapi takde la banyak sangat pun. Kerja dengan NGO memang macam ni. Takde nak mahal-mahal pon gajinya. Ok..tu bukan apa yang aku nak mention kan.


Berbalik kepada niat asal. Niat bukan untuk mengutuk, bukan untuk mengata. Sekarang bertaipan untuk post entri je. Banyak aku jalan-jalan dari belok dan ke belok. Blogwalking la der... Sowang-sowang aku tengok punya follower beratus-ratus bahkan beriban-riban. Pada pikiran cetek aku, aku terpikir, pasti setiap entry yang dihasilkan punya komen yang beratus-ratus bahkan beriban-riban juga.


Tapi ternyata apa yang aku terpikir tadi meleset sama sekali. Kalo boleh tengok komen sampai sepuluh pon dah cukup banyak. Tapi itu kalau la. hakikatnya tidak pun.


Cuba anda-anda sekalian fikir, kenape punye follower yang ramai tapi komentar nye nggak ada? Jawapannya cukup senang, sila anda klik blog-blog yang memolow anda, apa yang kurang sebenarnya? Dan bagitau apa kekurangan tersebut. Sapa jawab dengan betol ada hadiah!!!




p/s : adiah kuk!

8 comments :: folower ratusan ribuan tapi......??????????podahhhh!!!!!

  1. ntah.. kite pun sama.

  2. huhu! sebab.. sebab.. follow tak ikhlas..

    just harapkan orang follow balik..

    and ada gak yng aku suka baca entry! tapi malas nak komen "sampah"..
    u got me rite!

  3. boleh tak tak jawab?

  4. ni komen sampah
    haha

  5. taktau . maybe dorang prefer jadi silent reader . haha ! ..

  6. wah... positive thinking tol ini kisah tia. hahhaah tp terlalu sikit yg mcm silent reader tuh kn?

  7. dorang malas nk taip kot..xpon jd silent reader ja

  8. sbb malas.. maka malas beliau terbalas..

    eheh

Post a Comment

ADA AKAL KAN? JADI KOMENLAH DENGAN MENGGUNAKAN AKAL. BUKAN KOMEN DARI KEPALA LUTUT. SEKIAN...

Hosting Murah dan Stable

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET