Iklan Berbayar

KEPADA YANG BERKENAAN

APA YANG TERTULIS MERUPAKAN PANDANGAN PERIBADI PENULIS. TIADA KAITAN DAN SANGKUT-PAUT DENGAN MANA-MANA PIHAK. JIKA TERDAPAT KESILAPAN DAN SALAH FAHAM, PENULIS DENGAN RASA RENDAH DIRI MEMOHON MAAF.
Anda mempunyai cerita yang menarik atau pendapat yang bernas yang anda ingin kongsikan? Emailkan sahaja cerita/pendapat anda ke eyeshield21xx@gmail.com.

Followers

Terasa nak bg duet kat orang!!!!

Yup...niat masih sama dengan tajuk entri pada kali ini. Hahahah baiknya aku. Banyak sangat ke duet aku ni? Sat nak ceq lam dompet..oh ade la dalam 4, 5, 6 ringgit jerk. Misekin rupenye aku ni tapi ade hati nak bagi duet kat orang. Opsss bukan cash but berupa hadiah yang nilainya sama dengan RM ......... bla bla bla.


Pada mulanya niat untuk membuat kontez berbentuk entri, tapi disebabkan ramai yang berbuat sedemikian, maka aku telah terfikir satu idea yang agak menarik untuk dijadikan platform untuk bagi hadiah kat orang.


Bagaimana bentuk kontez kali ini? Kita tunggu dulu kontez dari Cik Adibah Mazlan tamat. Ini kerana ceq ade sponser beberape sen untuk kontez beliau. Hehehehe


p/s : Kontez kali ini pasti mencabar dan menyeronokkan!!!! Tak pernah dibuat orang lagi. Hahahaha

3 comments :: Terasa nak bg duet kat orang!!!!

  1. woahhh . agak2nya apa contest tu ek ..

    Hormati Mereka Yang Lebih Tua

  2. xsaba nak join ni..hee

  3. wow!! abe long nk wt contez adiah uit??bpe la abe long nak bg yek??
    suspens nih...hahhaa..ble la kontez ni muncul yek..hehe (=

Post a Comment

ADA AKAL KAN? JADI KOMENLAH DENGAN MENGGUNAKAN AKAL. BUKAN KOMEN DARI KEPALA LUTUT. SEKIAN...

Hosting Murah dan Stable

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET