Iklan Berbayar

KEPADA YANG BERKENAAN

APA YANG TERTULIS MERUPAKAN PANDANGAN PERIBADI PENULIS. TIADA KAITAN DAN SANGKUT-PAUT DENGAN MANA-MANA PIHAK. JIKA TERDAPAT KESILAPAN DAN SALAH FAHAM, PENULIS DENGAN RASA RENDAH DIRI MEMOHON MAAF.
Anda mempunyai cerita yang menarik atau pendapat yang bernas yang anda ingin kongsikan? Emailkan sahaja cerita/pendapat anda ke eyeshield21xx@gmail.com.

Followers

Google+

Hitler pun marah dowhhhh

6 hari lepas, aku ada singgah di blog sembang kencang. Entrinya ringkas sahaja tapi videonya cukup menarik. Tajuknya Dia pilih KLCC dowhh! perghhh...macam pasangan-pasangan kekasih je kan tapi memang betol. Pasangan kekasih je yang tidak tahu malu untuk berbuat demikian di khalayak ramai. Ok, mungkin kamu-kamu malas untuk mengklikkan link blog beliau. Jadi aku letak juga video




Ini lah masalah sosial yang teruk menimpa remaja-remaja di Malaysia. Mula-mula aku ingat adegan sejuk seram sejuk ini betul-betul berlaku di eropah. Coz salah seorang member facebook mengatakan ia adegan di eropah. Tapi bila tengok teksi dalam video tu...Eropah hotak kau!!! Hahahaha

Aku malas nak ulas banyak-banyak. Tak ada guna. Forum sana-sini, bincang sana-sini tapi hasil? Makin banyak bayi baru lahir dibuang. Kan? Malah ramai je remaja-remaja wanita terutamanya meniduri lelaki-lelaki. Mengapa saya gunakan perkataan lelaki-lelaki? sebab lebih dari seorang lah yang pernah mereka tiduri.

Patutla Hitler marah sangat. Nasib la Hitler tak hidup di zaman sekarang ni. Kalau tak, budak 2 ekoq tu sah-sah nya kene tembak sampai mati. Tak pun kene hukum sebat. Tak caya Hitler marah? Jom tengok-tengok video kat bawah ni...





Baru nak caya?








p/s : bila pegangan agama masing-masing tak ada....

10 comments :: Hitler pun marah dowhhhh

  1. keh keh keh keh....aku rs hitler ni comel lak

  2. kakakakakaa

    pes time nmpak ang komen kt blog aku

  3. erkkk...aku loya...ada beskom tak? bhluweerkkk!
    kesian gak aku ngn bebudak nih...kompom dpt maki 1malaysia punye...ngeeee

  4. komen kedua...

    ngahahahahahaha...aku tatahan tgok hitler dowh! real je mcm subt dlm tibi...cayalah!

  5. tuh la pasal...
    sape la yg kretipssss wat subtitle tu...
    hahahaha

  6. da byk aku tgk blogger letak stori ni kt blog..
    tp ntah nape kat blog ni bru aku tgk video comolot tuh..
    mcm bodoh je... sbb klcc jek pun...giler bangang btol...
    mula la cikgu ni nk mngamuk..


    ~zaman hitler da ada pesbuk ke yang dia ngamuk tak tentu pasal zaman dia dlu tak msuk video lam pesbuk..hahaha

  7. ntah lah sekarang ni bebudak ikut nafsu je... tak kira tempat mana lepas je

  8. hahaha
    video hitler nih
    ari tu kes Dr Rozmey
    skrg comoloy plak
    kehkehkehe

    P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

  9. budak2 skarang~kalau dah tepi jalan ramai orang tu pon muka tak tau malu diorang buat cam tu, apatah lagi tempat yg tak ramai org~ *sigh*

  10. nak buat mcm mane kan... mcm ni lah bile pegangan agama ntah ke mana,....

Post a Comment

ADA AKAL KAN? JADI KOMENLAH DENGAN MENGGUNAKAN AKAL. BUKAN KOMEN DARI KEPALA LUTUT. SEKIAN...

Hosting Murah dan Stable

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET