Iklan Berbayar

KEPADA YANG BERKENAAN

APA YANG TERTULIS MERUPAKAN PANDANGAN PERIBADI PENULIS. TIADA KAITAN DAN SANGKUT-PAUT DENGAN MANA-MANA PIHAK. JIKA TERDAPAT KESILAPAN DAN SALAH FAHAM, PENULIS DENGAN RASA RENDAH DIRI MEMOHON MAAF.
Anda mempunyai cerita yang menarik atau pendapat yang bernas yang anda ingin kongsikan? Emailkan sahaja cerita/pendapat anda ke eyeshield21xx@gmail.com.

Followers

Aspan alias "rasuah" Tun Mahathir supaya tidak berkempen untuk UMNOHahahaha...penulis tergelak apabila membaca hasil tulisan dari aspan alias. Tak tahulah penulis nak cakap apa. Takkan dia tak faham istilah membantu jentera UMNO berkempen. Walaupun Tun telah letak semua jawatan dalam kerajaan dan dalam parti, tetapi lupakah si aspan alias bahawa Tun masih lagi ahli UMNO dan sebagai seorang ahli UMNO, tidaksalah rasanya beliau ke hulu ke hilir dalam membantu parti berkempen agar memenangi pilihanraya. 

KALAU ASPAN ALIAS RASA HEBAT SANGAT, AJAKLA TUN bertanding di mana-mana kerusi DUN mahupun PARLIMEN. ASPAN ALIAS lawan Tun Mahathir. Kita tengok sapa yang teruk kena goreng nanti.

Aspan alias, kelakarlah anda. Kalah bob lukhman kalo bertanding dalam maharaja lawak mega 2013 ni. Hahahaha

 

0 comments :: Aspan alias "rasuah" Tun Mahathir supaya tidak berkempen untuk UMNO

Post a Comment

ADA AKAL KAN? JADI KOMENLAH DENGAN MENGGUNAKAN AKAL. BUKAN KOMEN DARI KEPALA LUTUT. SEKIAN...

Hosting Murah dan Stable

Malaysia Hosting MERCUMAYA.NET